4 de maig 2015

Calendari tallers maig

I com sempre  a finals de mes publiquem els tallers que tenim preparats pel maig!


GANXET, GANXET XL I MITJA
Dissabte 16 de 16:30h a 20:30h aprèn a fer ganxet o mitja o millora la teva tècnica. Tu tries el projecte a realitzar, amigurumi, granny square, necesser, puff, catifa, xal... i nosaltres preparem el material i t'ajudem en tot. El preu d'aquest taller varia en funció del que vulguis fer, entre 35€ i 40€.
Et pots incriure directament al taller d'amigurumi aquí i al de ganxet XL aquí. Si vols fer una altra cosa et pots posar en contacte amb nosaltres per telèfon al 93.667.01.25 o escriure'ns a cookinoflis@hotmail.es. 

COSMÈTICA NATURAL
Dissabte 23 de 17:30h a 20h la Mercè torna a El Calaix per ensenyar-nos com fer el nostre repelent per mosquits i un ungünet per les picades, que també podem utilitzar per cremades petites.
Durant el taller ens explicarà les propietats de plantes i olis essencials que ens aniran bé per realitzar aquests productes.
El preu del taller són 30€ amb material i berenar inclosos.
Et pots incriure directament aquí

ENCUADERNACIÓ COPTA
Divendres 29 de 17h a 20h la Flo de Trapitos al Sol ens ensenyarà una tècnica d'enquadernació que ve de l'antic Egipte, la copta.
Realitzarem un quadern tamany A5 i de tapa dura format per fulles plegades cosides al llom del quadern. Un cop acabat el podem fer servir com a quadern de dibuix, per les nostres notes o com a àlbum de fotos.
El preu del taller són 35€ amb material i berenar inclsos.
Et pots inscriure directament aquí

ESPARDENYES
Dissabte 29 de 10h a 14h l'equip de Royo ens ensenyarà a fer unes espardenyes al nostre gust :) Durant el taller aprendrem a fer el patró i cosir les espardenyes.
El preu del taller són 50€ amb el material i l'esmorzar inclosos.
Et pots inscriure directament aquíGANXET I MITJA
Els dilluns de 18:30h a 20h aprèn o millora la tècnica de ganxet o mitja en una ambient agradable :)
El taller consta de 4 classes d'hora i mitja i pots decedir quin projecte fer tant si en saps com si no.
Si decideixes aprendre a fer amigurumis t'ensenyarem:
Dia 1: Cadeneta i punt baix.
Dia 2: Cercle màgic i començarem un petit amigurumi, podreu escollir entre pollet o pera. També aprendràs com fer augments.
Dia 3: Continuem amb el nostre amigurumi i aprendràs a fer disminucions.
Dia 4: Acabarem l'amigurumi.
Si ho prefereixes pots aprendre el ganxet de tota la vida i t'ensenyarem:
Dia 1: Cadeneta i punt baix.
Dia 2: Punt mig i punt alt
Dia 3: Punt triple i començarem un projecte. Pots escollir entre granny square, necesser, coll... També acceptem propostes.
Dia 4: Acabar el projecte.
El preu d'aquest taller són 50€ i el material que inclou és un petit cabdells i un ganxet de 3,5mm per practicar. En el cas de l'amigurumi el material que necessites està tot inclòs i si feu ganxet clàssic inclou un cabdell per començar el projecte.
Et pots inscriure al taller a través de The Hobby Maker, per amigurumi clic aquí i per ganxet clàssic aquí

Si ja saps fer ganxet i el que vols es aprendre nous punts, millorar la tècnica o tens dubtes amb algun patró ens pots escriure a cookinoflis@hotmail.es i et donarem diferents opcions per poder ajudar-te :)

COSTURA
És un taller de 3 sessions d'hora i mitja pensat per inicicar-te a la costura amb màquina de cosir mentre realitzem projectes sencills com una funda de coixí, una bossa reversible i un necesser amb cremallera. Tenim 3 horaris diferents:
- Dimarts de 18h a 19:30h, et pots inscriure aquí
Dimecres de 12h a 13:30h, et pots incriure aquí
Dijous de 19h a 20:30h, et pots inscriure aquí
El preu són 50€ amb material inclòs.

Si vols realitzar un altre tipus de projecte com complements o roba per bebe o els horaris no et van bé ens pots escriure a cookinoflis@hotmail.es i et donarem diferents opcions per poder ajudar-te :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada