5 de febr. 2014

Tallers febrer

Ja tenim les dates pels tallers de febrer. Aquest mes seran el diumenge 16 i el diumenge 23. Com sempre podeu escollir que fer entre:
- GANXET: amigurumi, grannies, mitenes, necesser... El preu són 35€ i l'horari és de 10h a 14h.
- GANXET XL: gerro, cistell, bossa... El preu són 32€ i l'horari és d'11h a 14h. També podeu fer un puff, el preu són 42€ i l'horari és de 10h a 14h.
- MITJA: si mai n'heu fet comencem de 0, apredreu a muntar els punts, punt del dret i del resves  podreu començar un necesser, el preu són 35€, o una bufanda, el preu són 38€. Si això ja ho sabeu fer us podem ensenyar a augmentar, disminuir, a fer trenes i canvis de color, per practicar les disminucions podeu començar un gorro. El preu són 38€. També podeu aprendre a treballar amb agulles circulars i començar un coll, el preu són 38€. L'horari és de 10h a 14h.
El diumenge 16 ve la Bàrbara com a profe i podeu aprendre a fer mitjons amb 4 agulles, el preu són 38€ i l'horari és de 10h a 14h.
Si voleu començar un projecte però no sabeu com nosaltres us podem ajudar, només ens ho heu de comentar :)
Per reservar plaça o per més informació ens podeu escriure a cookinoflis@hotmail.es, trucar-nos al 93.269.19.43 o fer-nos una visita al c.esquirol 4, El Born.

2 comentaris:

  1. Quina idea més bona heu tingut de fer cursos els diumenges, és genial.
    Vull fer el d'agulles circulars, el tornareu a repetir?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per interessar-te en els nostres tallers :)
      Pel taller d'aquest diumenge encara hi ha places, així que si et va bé encara pots venir.
      Cada mes intentem fer dos tallers en els que pots escollir que fer. Segurament la setmana que ve ja sabrem les dates pels tallers de març.
      Una abraçada!

      Elimina