3 de des. 2013

We Love Cats

we love cats market1
No podem estar més contentes amb el mercat d'aquest cap de setmana, ha sigut fantàstic. Només per estar envoltades de tots els grans dissenyadors que hi participaven ja mereixia la pena i a sobre per una bona causa, recaptar fons per UBgats.
El mercat va ser dissabte i diumenge i només podem donar les gràcies a totes les persones que van passar, prop de 2.500, a les organitzadores que ho van fer genial i l'ambient que s'hi respirava.

we love cats market2

we love cats market3

 Teniem la paradeta a la tercera secció i era un goteix continuu de gent passant per allà. Vam tenir la sort de compartir passadís amb la Il·lustradora Jimena Ramírez i la Flor de Trapitos al sol, enamorada de tot el que fan :)
we love cats market8
Les organitzadores del mercat van muntar una parada benèfica per recaptar més fons. Diumenge al matí es van esgotar les bosses que van fer, per sort ens van avisar quan en quedaven poques i en vaig poder comprar una.
we love cats market6

Diumenge per la tarda van donar el xec a UBGats, un total de 2000€ (1200€ de donatiu + 800€ de la parada benèfica)
we love cats market4

we love cats market5
Jo vaig aprofitar per fer algunes compres, però  no es poden ensenyar...
I per acabar foto de familia amb tots els participants.
we love cats market7

Ah! i vam sortir a TV3, aquí teniu l'enllaç al video http://www.324.cat/noticia/2234513/catalunya/Organitzacions-protectores-de-gats-alerten-que-amb-la-crisi-ha-crescut-els-nombre-dabandonaments

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada