25 de gen. 2013

Tallers febrer

Ja tenim les dates pels tallers de febrer.
Comencem el diumenge 3 amb un taller de ganxet per carnaval. Aprendreu a fer corones, bigotis, antifaços... Perfecte si ho celebreu a casa amb els amics, podeu fer un parell de peces per cada un i així aneu tots disferessats. El preu són 35€ i l'horari és de 10h a 14h.
L'altre el farem el diumenge 24. En aquest podeu escollir que fer entre mitja i ganxet. Si us decidiu pel taller de mitja i mai n'heu fet començarem per principiants nivell 1, aprendreu a muntar punts, punt del dret i del reves i com combinar-los i podreu començar una bufanda. Si lo bàsic ja ho sabeu fer anem a per principiants nivell 2, aprendreu a augmentar i disminuir, canviar de color i com fer trenes. Però si tot això ja ho sabeu i hi ha alguna cosa en concret que vulgueu aprendre ens ho feu saber i ens ho mirem, també podrieu començar un jersei de bebé. El preu són 42€ i l'horari és de 10h a 14h.
Al taller de ganxet podeu escollir, amigurumi, grannies, flors, necesser, gorro... el que vulgueu. El preu són 35€ i l'horari de 10h a 14h. També podeu fer ganxet XL i escollir entre un gerro, un bolso, un cistell... El preu són 32€ i l'horari és d'11h a 14h.
Tot el material i l'esmorzar estan inclosos en el preu.
Si voleu reservar plaça o més informació ens podeu escriure a cookinoflis@hotmail.es, turcar-nos al 93.269.19.43 o fer-nos una visita al c. esquirol nº4, El Born.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada